Snijd de broccoli in kleine roosjes en was goed.
Verwijder de steeltjes van de sperziebonen, snijd de sperziebonen door midden en was goed.
Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
Zet een koekenpan met een scheut zonnebloemolie op hoog vuur. Bak hierin de champignons 5 minuutjes, tot ze mooi goudbruin zijn. Breng op smaak met zout en peper en zet tot gebruik apart.
Zet een wok met een scheutje zonnebloemolie op middelhoog vuur. Voeg ui toe en laat een paar minuten fruiten. Voeg daarna ook de knoflook toe.
Meng de sojasaus, geraspte gember, agavesiroop, olijfolie, sesamolie en groentebouillon goed door elkaar.
Voeg de broccoli en sperziebonen toe aan de wok, samen met de gemengde smaakmakers. Laat de broccoli en sperziebonen zachtjes pruttelen in de saus totdat ze beide gaar zijn (5 a 10 minuten) en de saus lekker smeuïg en plakkerig is geworden.
Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer de roergebakken sperziebonen en broccoli met de gebakken champignons, de rijst en de cassave chips.