Verwarm de oven voor op 200 graden.
Haal de bladerdeeg rol uit de koelkast en laat 10 minuten op kamertemperatuur komen.
Maak de palmkool pesto volgens de aanwijzingen in het recept. Link naar het recept staat in de tekst hierboven. Of gebruik een andere pesto die je lekker vind.
Doe de champignons in de keukenmachine en maal fijn.
Zet een koekenpan met de eetlepel zonnebloemolie op redelijk hoog vuur.
Voeg als de olie heet is het champignon mengsel toe. Laat in ongeveer 5 minuten gaar bakken terwijl je regelmatig roert. Breng op smak met zout en peper. Doe het in een glazen schaaltje zodat het zo snel mogelijk af kan koelen
Bekleed ondertussen een bakplaat met bakpapier.
Rol de bladerdeeg rol uit over de met bakpapier beklede bakplaat.
Smeer de pesto evenredig over het bladerdeeg. Laat alleen aan de lange zijden 1 cm vrij.
Verdeel hierover heen het champignon mengsel als dit is afgekoeld.
Rol de lap bladerdeeg over de lange kant zo strak mogelijk op. Gebruik het bakpapier als hulp bij het oprollen.
Snijd vervolgens met een heel scherp mes plakjes van de rol en leg deze plat op het bakpapier.
Rasp de Parmezaanse kaas en verdeel over de bladerdeeg hapjes met palmkool pesto.
Bak in 20 - 25 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn. Serveer warm of koud.