Zet de rijst op en kook gaar volgens aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snijd in plakjes.
Blancheer de broccoli roosjes 5 minuten in kokend water met een snufje zout. Giet af, koel terug en zet tot gebruik apart.
Kook de eieren in 9 minuten bijna hard. Koel ze daarna terug, pel ze en snijd in tweeën.
Schil de zoete aardappels en snijd in blokjes van ongeveer 2 x 2 cm.
Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan.
Snipper de ui.
Zet een wok met de zonnebloemolie op middelhoog vuur.
Voeg de gesnipperde ui en de groene curry toe. Laat een paar minuten aan fruiten terwijl je regelmatig roert.
Voeg daarna de kokosmelk, het water en de zoete aardappel blokjes toe.
Laat de zoete aardappel in 8 minuten gaar stoven. Voeg daarna ook de broccoli en de halve eieren toe aan het curry mengsel en verwarm alles samen.
Serveer de broccoli curry met zoete aardappel samen met de gekookte rijst. Bestrooi met de geroosterde cashewnoten.