Vul je sous vide, of de pan waarin je de sous vide stick doet, met genoeg water.
Stel de temperatuur in op 84 graden en laat het water opwarmen.
Maak de spruiten schoon door de kontjes te verwijderen en het buitenste velletje.
Maak van de sojasaus, de ketjap, sambal en de knoflook een marinade.
Verdeel de spruiten over een vacuüm- of hersluitbare diepvries zak. Probeer de spruiten in één laag te houden, zodat ze gelijkmatig kunnen garen.
Verdeel als laatste ook de marinade over d spruiten in de zak.
Trek vervolgens alle lucht uit de zak met de vacumeermachine. Als je werkt met de hersluitbare diepvrieszakken dan laat je de open zak heel voorzichtig in het voorverwarmde water zakken. Door de druk van het water zal de meeste lucht uit de zak gaan. Als het water net tot onder de sluiting komt sluit je de zak goed af. Zorg dat de sluiting bij deze zakken altijd boven water blijft. Bij een vacuümzak hoeft dit niet.
Stel de timer in op 1,5 uur.
Rooster ondertussen de sesamzaadjes in een droge koekenpan.
Haal na 1,5 uur de zak uit het water. Serveer de spruiten met de marinade in een schaal en bestrooi met de sesamzaadjes.