Verwarm de oven voor op 180 graden.
Schil de zoete aardappels en snijd in kleine blokjes.
Snijd de prei in ringen.
Was de snijbiet.
Snijd het pepertje open, verwijder de zaadlijsten en snijd in kleine stukjes.
Snijd de knoflook fijn.
Rasp de parmezaanse kaas.
Bak de prei kort in een wok samen met de knoflook en de peper.
Voeg de snijbiet toe en bak kort mee tot deze is geslonken.
Haal uit de wok en doe in een zeef.
Laat afkoelen en uitlekken in de zeef en vang het kookvocht op.
Kluts de eieren samen met het scheutje melk, een theelepel zout en het kookvocht van de snijbiet.
Vet een ovenschaal in en verdeel de zoete aardappel over de bodem.
Verdeel de prei en snijbiet eroverheen.
Schenk het eimengsel als laatste eroverheen en bestrooi met de kaas.
Bak de frittata met zoete aardappel en snijbiet in ongeveer 30 minuten in het midden van de oven.