Verwarm de oven voor op 180 graden.
Vet een tulband vorm in en bestuif met bloem.
Mix de boter en de suiker met de keukenmachine of handmixer tot een luchtige massa.
Klop 1 voor 1 de eieren erdoor.
Zeef vervolgens het zelfrijzend bakmeel en voeg al kloppend beetje bij beetje toe.
Voeg een snufje zout toe en 75 gram van de kokos. Mix alles goed door elkaar tot een egaal beslag.
Spatel als laatste de cranberry's erdoor en schep het beslag in de tulband vorm.
Zet in het midden van de oven en bak in 50 - 55 minuten mooi goudbruin. Test met een saté prikker of de tulband gaar is. Als deze er schoon uit komt dan is de tulband klaar.
Haal de tulband uit de oven en stort deze na 10 minuten voorzichtig uit de vorm en laat verder afkoelen op een rooster.
Meng het limoensap met de poedersuiker tot glazuur en verdeel het glazuur mooi over de tulband.
Verdeel vervolgens de overgebleven 25 gram kokos over de tulband en versier met een paar cranberry's.