Maak en bak de bieten pannenkoekjes volgens de link naar het recept in de tekst boven.
Snijd de halloumi in plakken van ongeveer 1 cm.
Scheid het ei en vang het eiwit op in een plat bakje. Voeg wat zout toe en roer met een vork goed door.
Doe de bloem ook in een plat bakje.
Doe de panko ook in een plat bakje.
Paneer de plakken halloumi door de halloumi eerst door het bloem te halen, daarna door het eiwit te halen en daarna door de panko. Herhaal dit met alle plakken halloumi en leg op een bord.
Verwarm de zonnebloemolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
Als de olie goed heet is leg je alle gepaneerde plakken halloumi voorzichtig in de pan.
Bak de halloumi 2 a 3 minuten per kant totdat ze aan beide kanten mooi goudbruin zijn.
Laat uitlekken op keukenpapier.
Maak van de yoghurt, mayonaise, mosterd en honing een dressing en breng op smaak met wat zout en peper.
Was de komkommer en snijd in kwarten.
Was de cherrytomaatjes en snijd in tweeën.
Rooster de walnoten in een droge koekenpan en hak grof.
Meng de veldsla, de komkommer en de dressing door elkaar.
Verdeel de bieten pannekoekjes over een grote platte salade schaal.
Verdeel daarover heen de salade van veldsla. Zorg dat de bieten pannenkoekjes aan de randen nog zichtbaar zijn.
Verdeel de tomaatjes over de salade en bestrooi met de walnoten.
Leg als laatste de gebakken en gepaneerde halloumi op de salade van veldsla en bieten pannenkoekjes en serveer.