Schil de aardappels en kook ze in 15 - 20 minuten precies beetgaar. Giet af en laat afkoelen. Snijd de aardappels als ze zijn afgekoeld is in stukken van ongeveer 2 a 3 cm.
Kook de eieren en laat ze afkoelen.
Klop van de pesto, de mayonaise en de azijn een dressing en breng nog wat extra op smaak met wat peper.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
Was en halveer de cherry tomaatjes.
Was de bleekselderij en snijd in halve maantjes.
Snijd de augurken in plakjes en snijd de basilicum blaadjes in reepjes.
Doe de aardappels en de pesto dressing in een kom en meng goed door elkaar. Voeg vervolgens ook de bleekselderij, de augurken, de basilicum blaadjes en de tomaatjes toe en meng goed door.
Pak vervolgens een mooie en platte salade schaal en verdeel hier de aardappel salade over.
Schil de eieren en snijd ze in partjes en verdeel mooi over de salade.
Bestrooi de aardappel salade met bleekselderij en pesto dressing als laatste met de pijnboompitten en serveer.