Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de houtachtige onderkanten van de asperges af.
Maak een marinade van het citroenrasp, 1 eetlepel olijfolie , peper en zout en het halve uitgeperste knoflooktentje.
Verdeel de asperges over een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met de marinade.
Rooster de asperges in 15 - 20 minuten in de oven tot ze beetgaar zijn. Laat afkoelen.
Kook ondertussen de eieren zacht in 7 a 8 minuten.
Pluk de sla, was deze goed en scheur in kleinere repen.
Maak een dressing van de overgebleven 3 eetlepels olijfolie, de andere helft van de uitgeperste knoflook, de honing en de azijn.
Was de cherrytomaatjes en snijd door midden.
Pel de eieren en snijd in partjes.
Pak een ondiepe salade schaal en verdeel hierover de salade, de asperges, de partjes ei en de tomaatjes.
Besprenkel met de dressing.
Schaaf als laatste de Parmezaanse kaas met een kaasschaaf eroverheen.
Serveer de salade met geroosterde groene asperges.