Verwarm de oven voor op 220 graden.
Maak het pizza deeg volgens de link in bovenstaande tekst of gebruik een kant en klare pizza bodem.
Schil de aardperen en schaaf ze met de kaasschaaf of dunschiller in heel dunne plakjes.
Maak van de olijfolie, de uitgeperste knoflook, peper en zout een marinade en leg hier de plakjes aardpeer in. Laat ze hierin minimaal 30 minuten marineren.
Snijd de artisjokharten in kwarten.
Rol het pizzadeeg uit. Steek met een ronde vorm rondjes uit het deeg en leg op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bestrijk de rondjes deeg met de tomato frito.
Haal de plakjes aardpeer uit de marinade en verdeel over de deeg rondjes.
Verdeel daarna ook de artisjok en de kappertjes over de mini pizza's.
Verkruimel als laatste de geitenkaas over de pizza's.
Bak de mini pizza's met aardpeer in 15 - 17 minuten af tot ze mooi goudbruin en knapperig zijn.