Hartige granola met geitenkaas
Anna Kaptein
Een hartige granola met geitenkaas gemaakt van havermout, pijnboompitten, sesamzaad, amandelen, walnoten en zachte geitenkaas. Heerlijk als crunchy toevoeging aan verschillende hartige gerechten of soep.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 30 minuten min
Totale tijd 40 minuten min
3 eetlepels amandelen 10 stuks halve walnoten 3 eetlepels pijnboompitten 1 eetlepel sesamzaad 100 gram zachte geitenkaas 1/2 theelepel chilivlokken als je pittig houdt 1 theelepel sojasaus
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Doe alle ingrediënten in de keukenmachine.
Mix alle ingrediënten kort. Doe dit echt heel kort zodat het niet te fijn wordt en je nog stukjes tegenkomt.
Verdeel de ingrediënten over ene met bakpapier beklede bakplaat.
Rooster de hartige granola met geitenkaas 30 minuten in de oven. Schep halverwege een keer om.
Serveer de hartige granola direct of laat helemaal afkoelen. Daarna kan je het een paar dagen in de koelkast bewaren in een lucht dichte pot.