Was de palmkool. Verwijder de bladeren van de nerven. Snijd de bladeren in dunne reepjes en de nerven in stukjes van ongeveer 1 cm.
Snipper de ui en de knoflook.
Zet een wok met een scheut olijfolie op halfhoog vuur. Fruit de ui en de knoflook samen met de chilivlokken een paar minuten aan.
Zet het vuur iets hoger en voeg de nerven van de palmkool toe. Wok deze 2 a 3 minuten terwijl je regelmatig roert.
Voeg de gesneden palmkool bladeren toe en wok deze nog 5 minuten mee. Breng op smaak met een snufje zout.
Voeg de boursin cuisine toe aan de gewokte palmkool en roer goed door. Zet het vuur onder de wok uit.
Zet ondertussen een koekenpan met royaal olijfolie op het vuur.
Bak de gnocchi in 5 tot 10 minuten bruin en krokant. Schep regelmatig om.
Was de tomaatjes, halveer ze en voeg ze toe aan de wok met palmkool.
Voeg ook de gebakken gnocchi toe en meng alles goed.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Pak een ruime ovenschaal en verdeel het palmkool gnocchi mengsel hierover.
Bestrooi met de geraspte kaas. Bak de ovenschotel met palmkool gedurende 20 tot 25 minuten in de oven tot je een lekker knapperig kaaskorstje hebt.