Verwarm de oven voor op 200 graden.
Was de courgettes en snijd deze over de lengte in vieren en daarna in blokjes. Doe de courgette blokjes in een ovenschaal.
Verwijder de schil van de ui en snijd deze in dunne halve maantjes. Verdeel ook over de ovenschaal.
Bestrooi de courgette en rode ui met de chilivlokken en een snuf zout en besprenkel met olijfolie. Hussel alles goed door en rooster de courgette 25 minuten in de oven. Schep halverwege een keer om.
Zet een wok met dikke bodem en een scheut olijfolie op hoog vuur.
Snipper de knoflook en voeg deze toe als de olie heet is.
Voeg 1 minuut daarna ook de spinazie toe.
Wok de spinazie 1 a 2 minuten terwijl je deze steeds omschept tot de spinazie is geslonken. Breng op smaak met zout en peper.
Was de tomaatjes en snijd ze in plakjes.
Kluts de vier eieren en de melk met een garde goed door elkaar. Voeg wat zout en peper toe.
Bak in een kleine pan 4 kleine wraps van ei of in een grote flensjes pan 2 grote wraps van ei. Doe dit door een scheut olijfolie op middelhoog vuur heet te laten worden. Voeg een gedeelte van het ei mengsel toe (1/4 bij een kleine pan en 1/2 bij een grote pan) en bak de wrap tot de bovenkant net droog is. Draai de eiwrap om en bak deze nog 1/2 minuut. Haal daarna uit de pan en maak de rest van de eiwraps.
Verdeel de eiwraps over de borden en vul deze met de spinazie, de geroosterde courgette en rode ui en als laatste met de gesneden tomaat.
Rol de wrap van ei met spinazie en courgette voorzichtig op en serveer.