Verwarm de oven voor op 220 graden.
Was de wortelen met een schone borstel en snijd ze in schuine repen van ongeveer 8cm lang en 1 cm dik en verdeel ze in een ovenschaal.
Besprenkel met olijfolie, met de chilivlokken en een snuf zout en meng goed door elkaar.
Rooster de wortelen 25 minuten in de oven en schep halverwege een keer om. Zet daarna tot gebruik apart.
Draai de temperatuur van de oven terug naar 200 graden.
Was de kikkererwten goed en dep ze daarna droog met keukenpapier.
Marineer de kikkererwten met een eetlepel olijfolie, de cajun kruiden en een snuf zout en meng goed door.
Verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat.
Rooster de kikkererwten in 30 minuten in de oven Schep ze halverwege een keer om.
Was de courgette en snijd deze over de lengte in vieren en daarna in blokjes. Doe de courgette blokjes in een ovenschaal.
Verwijder de schil van de ui en snijd deze in dunne halve maantjes. Snijd de knoflook in dunne plakjes. Verdeel beide ook over de ovenschaal.
Bestrooi de courgette en rode ui met een snuf zout en besprenkel met olijfolie. Hussel alles goed door en rooster de courgette bij de kikkererwten in de oven 25 minuten. Schep halverwege een keer om.
Dep ondertussen de halloumi droog met keukenpapier, snijd deze in plakken en bak de plakken in een droge koekenpan 2 minuten per kant tot ze goud bruin zijn.
Was de stengels bleekslederij en snijd de bleekselderij in halve maantjes.
Pak een grote, liefst iets platte, saladeschaal. Meng de geroosterde wortel, de geroosterde courgette, ui, en knoflook, de geroosterde kikkererwten en de bleekselderij door elkaar. decoreer als laatste met de gebakken halloumi en serveer.