Was de snijbiet goed en snijd in repen.
Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan.
Schil de gember en de knoflook en snipper beide heel fijn.
Zet een wok met de zonnebloemolie op hoog vuur.
Voeg de gember en de knoflook toe als de olie heet is.
Voeg na 1 minuut ook de snijbiet toe.
Roerbak de snijbiet 3 minuten op hoog vuur terwijl je deze regelmatig omschept.
Los ondertussen de miso op in het kokendhete water zodat je een miso bouillon krijgt.
Voeg de woknoedels en de miso bouillon toe aan de snijbiet en roer goed door.
Wok alles samen totdat de miso bouillon is opgenomen door de noedels.
Tik daarna de eieren boven de wok kapot en roer deze gedurende 1 minuut mee. Zorg dat het ei nog smeuïg blijft dus zet het vuur op tijd uit!
Breng zo nodig nog wat op smaak met zout en peper.
Serveer de gewokte snijbiet met noedels en ei en bestrooi met de cashewnoten.