Verwarm de oven voor op 200 graden.
Maak van de olijfolie, de honing, de chilivlokken en een flinke snuf zout de marinade. Pers het teentje knoflook uit en voeg ook toe.
Maak de pompoen schoon, snijd in tweeën en verwijder alle pitten en draden. Van de meeste pompoenen kun je de schil eten dus deze zou ik laten zitten. Snijd de pompoenen in blokjes van ongeveer 2 a 3 cm.
Doe de pompoenblokjes in een schaal en voeg de marinade toe. Meng de marinade goed door de pompoenblokjes zodat alles pompoen goed bedekt is.
Bedek de bakplaat met bakpapier en verdeel de gemarineerde pompoenblokjes over de bakplaat.
Schuif in de oven en rooster de pompoen in 15 minuten gaar.
Rooster de walnoten in een droge koekenpan.
Laat de pompoenblokjes afkoelen als ze gaar zijn (lauw warm kan wel). Pak een grote sla schaal en voeg de pompoenblokjes, de veldsla en de rucola samen. Meng door elkaar. Bestrooi met de walnoten en verkruimel als laatste de geitenkaas over de salade met geroosterde pompoen.