Verwarm de oven voor op 200 graden.
Rooster de noten in een droge koekenpan.
Doe vervolgens de noten, de peterselie, de Parmezaanse kaas en de knoflook in de keukenmachine en maal fijn.
Voeg vervolgens 1 ei, de sambal, ketjap en sojasaus toe en meng goed door elkaar.
Rol het bladerdeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat.
Snijd over de korte zijdes het bladerdeeg in 5 gelijke stroken.
Doe het notengehakt in een spuitzak met ronde mond (of als je geen spuitmondjes hebt knip je gewoon de punt er af).
Spuit het notengehakt over de gehele lengte én in het midden van elke bladerdeeg strook.
Vouw vervolgens het bladerdeeg dicht en plak de randen met een klein beetje water aan elkaar.
Maak met een vork aan de plakkant mooie kartelrandjes in het deeg.
Kluts het overgebleven ei door elkaar en besmeer de bladerdeeg rolletjes ermee.
Strooi het sesamzaad over de rolletjes heen en snijd de rolletjes met een heel scherp mes in 5 mini hapjes per rol.
Bak de vegetarische saucijzenbroodjes met notengehakt gedurende 20 minuten in de oven af tot ze mooi goudbruin en knapperig zijn.