Verwarm de oven voor op 180 graden.
Borstel de champignons schoon en verwijder de steeltjes. Doe dit door zachtjes een draaiende beweging te maken. Bewaar de steeltjes.
Rooster de amandelen en de walnoten in een droge koekenpan.
Doe vervolgens de geroosterde noten, de knoflook, de helft van de geraspte parmezaan, de champignons steeltjes en 10 gram van de peterselie (zonder steeltjes) in de keukenmachine en hak / maal fijn.
Voeg als laatste de sojasaus toe.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel alle champignons met de ronde kant naar beneden over de bakplaat.
Vul de spuitzak met kartelmond met het notengehak en vul vervolgens de champignons met het notengehakt en druk goed aan. Er mag een bolletje zichtbaar zijn.
Strooi als laatste de overgebleven helft van de geraspte parmezaan over de gevulde champignons en zet in de oven.
Bak de gevulde champignons in 20 minuten gaar en lichtbruin.
Bestrooi voor het serveren met de laatste 5 gram fijngehakte peterselieblaadjes ter garnering.