Ga terug
–+ servings
Een fantastisch red meat radijs recept, deze ravioli van inlegede red meat radijs gevuld met geitenkaas. Geserveerd met veldsla, avocado en pijnboompitjes. Een vegetarisch voorgerecht waarmee je zeker indruk maakt.

Red meat radijs recept: Ravioli van red meat radijs

Anna Kaptein
Een fantastisch red meat radijs recept, deze ravioli van inlegede red meat radijs gevuld met geitenkaas. Geserveerd met veldsla, avocado en pijnboompitjes. Een vegetarisch voorgerecht waarmee je zeker indruk maakt.
Nog geen beoordelingen
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 24 minuten
Gang Voorgerecht
Porties 6 personen

Ingrediënten
  

  • 2 stuks red meat radijzen
  • 50 gram zachte geitenkaas
  • 100 gram veldsla
  • 2 stuks rijpe avocado's
  • 4 eetlepels pijnboompitten

Instructies
 

  • Leg de red meat radijzen in volgens het recept wat je kunt vinden in bovenstaande tekst.
  • Haal de plakken red meat radijs uit het vocht en laat ze even uitlekken.
  • Verdeel de geitenkaas in 6 bolletjes.
  • Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan.
  • Pak mooie borden waar je ze op wilt serveren. Leg in het midden van elk bord een plak red meat radijs. Kies je mooiste en grootste plakken uit voor de ravioli.
  • Leg daar bovenop het geitenkaas bolletje en druk het zachtjes plat.
  • Leg daar overheen het tweede plakje red meat radijs en druk zachtjes aan tot een ravioli.
  • Verdeel de veldsla over de borden, rondom de red meat radijs ravioli.
  • Snijd de avocado in blokjes en verdeel ook rondom de ravioli.
  • Bestrooi met de pijnboompitjes.
  • Druppel een beetje van het inmaakvocht over de ravioli en de salade.
  • Druppel ook een beetje olijfolie over de ravioli en de salade.
  • Draai als laatste een beetje verse peper uit de pepermolen eroverheen.
  • Serveer de ravioli van ingelegde red meat radijs.
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het smaakte!