Ga terug
+ servings
Een romige en smaakvolle dressing van cashewnoten en basilicum. Een fantastische veganistische dressing die je voor allerlei recepten kunt gebruiken.

Dressing van cashewnoten en basilicum

Anna Kaptein
Een romige en smaakvolle dressing van cashewnoten en basilicum. Een fantastische veganistische dressing die je voor allerlei recepten kunt gebruiken.
Nog geen beoordelingen
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Borrelhapje
Porties 1 flinke kom

Ingrediënten
  

  • 150 gram ongebrande cashewnoten
  • 1 teentje knoflook
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 10 gram verse basilicum
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1/4 theelepel chilivlokken
  • 1 klein glaasje water
  • snuf zout

Instructies
 

  • Doe alle ingrediënten, behalve het glaasje water, in de keukenmachine en pureer het geheel tot een gladde massa.
  • Voeg beetje bij beetje het water toe tot je de ideale dikte van een dressing hebt.
  • Breng op smaak met zout en peper en serveer de dressing van cashewnoten door een salade of pasta of als dip.
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het smaakte!