Kook de quinoa volgens aanwijzingen op de verpakking.
Was de snijbonen en snijd ze schuin in stukken van ongeveer 2 cm.
Blancheer de snijbonen 3 minuten in kokend water met een snufje zout. Spoel ze daarna gelijk af met ijskoud water.
Schil de aardappels en snijd in blokjes van ongeveer 1 x 1 cm. Kook de aardappel blokjes ongeveer 5 minuten tot ze net beetgaar zijn.
Snipper de ui en de knoflook en snijd de spitskool met de mandoline of een scherp mes in dunne repen.
Zet een grote wok op het vuur met een scheut olijfolie.
Fruit de ui en de knoflook samen met de kerrie en de chilivlokken en paar minuten.
Voeg daarna de spitskool toe en roerbak deze ongeveer 10 minuten terwijl je alles regelmatig omschept.
Voeg halverwege ook de kookroom toe.
Voeg als laatste de geblancheerde snijbonen, de gekookte quinoa en de gekookte aardappel blokjes toe en roerbak alles nog ongeveer 1 minuut mee tot alles goed warm is.
Breng op smaak met zout en eventueel extra peper.
Serveer de roergebakken spitskool.