Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Stoofperen mocktail
Anna Kaptein
Vind jij het ook zo zonde dat je na het maken van stoofperen altijd dat lekkere stoofperen sap overhoudt? Maak er dan nu een stoofperen mocktail van! Een super makkelijk en snel recept.
Nog geen beoordelingen
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd
5
minuten
min
Totale tijd
10
minuten
min
Gang
Drankjes
Porties
4
mocktails
Ingrediënten
1x
2x
3x
500
ml
stoofperen sap
160
ml
spa rood
of champagne / prosecco
4
eetlepels
kaneelsuiker
ijsklontjes naar smaak
Instructies
De het kaneelsuiker in een plat, rond bakje.
Maak de randjes van je glazen nat en dip ze in het kaneelsuiker zodat de glazen een mooi randje van kaneelsuiker krijgen.
Verdeel het stoofperen vocht over de glazen.
Vul de glazen aan met de spa rood (of de champagne, indien je wel met alcohol wilt)
Doe indien gewenst 1 ijsklontje per glas erbij.
Serveer de stoofperen mocktails.
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het smaakte!