Voeg alle droge ingrediënten en het zout samen in een kom en mix met je handen door elkaar.
Voeg beetje bij beetje de olie toe terwijl je aan het kneden bent.
Voeg daarna beetje bij beetje het lauwe water toe tot het een mooie, zachte en soepele bal is. Voeg niet al het water toe als je deeg al goed van structuur is.
Kneed het deeg goed door.
Maak er 6 losse deeg balletjes van die even groot zijn en doe ze terug in de kom. Dek af met een vochtige theedoek en laat een kwartiertje rusten.
Maak het aanrecht schoon en bestuif het met wat spelt bloem.
Rol de deeg balletjes uit tot een dunne ronde deeglap.
Zet een grote koekenpan op middelhoog vuur. Wacht tot de koekenpan goed heet is.
Doe de uitgerolde wrap in de pan en bak deze ongeveer 30 seconde per kant totdat hij gaar is en iets gekleurd.
Herhaal dit met alle balletjes.
Je kunt de spelt wraps direct eten en vullen met alles wat je lekker vind.