Verwarm de oven voor op 210°C.
Was de aubergines en snijd ze voorzichtig in blokjes van ongeveer 1 x 1 cm.
Meng de blokjes aubergine met 3 eetlepels olijfolie, 2 theelepels ras el hanout, een snuf zout en peper. Verspreid ze over een met bakpapier beklede bakplaat.
Pers de knoflook uit en meng ook door de blokjes aubergine.
Rooster de aubergine gedurende 20 minuten in de oven tot ze gaar en bruin zijn. Schep halverwege een keer om. Laat daarna afkoelen.
Kook de parelcouscous volgens de instructies op de verpakking. Laat afkoelen.
Snijd de zongedroogde tomaatjes in reepjes, de feta in kleine blokjes en de bosui in ringetjes.
Hak de munt en peterselie fijn.
Meng de parelcouscous, geroosterde aubergine, feta, munt, rozijnen, bosui, zongedroogde tomaten, munt en peterselie in een grote kom.
Besprenkel het geheel met citroensap en de laatste eetlepel olijfolie en bestrooi met de overgebleven 2 theelepels ras el hanout en meng voorzichtig.
Proef en voeg indien nodig extra zout en peper toe.
Serveer de parelcouscous salade met aubergine, feta en munt op kamertemperatuur.
Aan tafel!