Doe de cashewnoten in een kommetje en zet te net onder water om te weken.
Doe het boekweitmeel in een mengkom. Meng de eieren met een vork door het boekweitmeel. Doe daarna met de melk en een snufje zout in de keukenmachine en mix tot een glad beslag. Zet een koekenpan met een scheutje zonnebloemolie op middelhoog vuur. Schep 1 lepel beslag in de pan als de olie goed heet is.
Draai de pannenkoek om in de pan als de bovenkant goed droog is.
Laat nog 1 minuut aan de andere kant bakken tot beide kanten goudbruin zijn.
Herhaal deze stappen totdat al je beslag op is.
Haal de cashewnoten uit het water.
Doe alle ingrediënten voor de cashew dressing, behalve het glaasje water, in de keukenmachine en pureer het geheel tot een gladde massa.
Voeg beetje bij beetje het water toe tot je de ideale dikte van een dressing hebt.
Breng op smaak met zout en peper.
Rooster de pompoenpitten in een droge koekenpan.
Scheur de blaadjes van de palmkool stengels af en maak er stukken van ongeveer 5 a 6 cm van.
Snijd de stelen van de palmkool in stukjes van 1 cm.
Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Zet een wok met een scheut olijfolie op middelhoog vuur. Voeg de champignons toe aan de wok als de olie heet is en bak ze 2 a 3 minuten op hoog vuur tot ze goudbruin zijn. Breng op smaak met zout en peper en schep uit de wok.
Voeg daarna de palmkool blaadjes en steeltjes toe en wok deze ook een paar minuten, tot de palmkool gaar is. Schep daarna uit de wok.
Verdeel de gebakken boekweit pannenkoeken over 4 grote borden.
Besmeer de boekweit pannenkoeken royaal met de cashew dressing met zwarte knoflook
Verdeel daar overheen de gebakken champignons en palmkool.
Bestrooi met een eetlepel geroosterd pompoenpitten en rol voorzichtig op.
Serveer de hartige gevulde pannenkoeken.
Aan tafel!