Verwarm de oven voor op 180 graden.
Maak de rabarber schoon, verwijder zoveel mogelijk van de draden en snijd in stukjes van ongeveer 3 cm.
Schil de appel, snijd in parten en halveer de parten.
Doe de rabarber en de appel in een kleine pan.
Voeg de honing, het water en het kaneel toe.
Stoof 5 minuutjes op middelhoog vuur.
Weeg het meel, de bloem, de havermout, de suiker en de boter af.
Doe samen in een mengkom en voeg een snufje zout toe.
Meng goed met je handen, kneed het tot een grof deegmengsel.
Verdeel de gestoofde rabarber over een grote ovenschaal.
Kruimel het deegmengsel over de rabarber in de ovenschaal.
Strooi tot slot het amandelschaafsel over het deeg en de rabarber.
Bak in het midden van de oven in 20 minuten knapperig en gaar.
Serveer de rabarber crumble met appel met vanille ijs of kwark.