Meng de boter en 150 gram van de geraspte belegen kaas met een handmixer of in de keukenmachine tot een romige massa.
Voeg de kruiden en het zout toe en meng ook goed door.
Voeg beetje bij beetje de bloem toe en kneed dit met je handen goed door, net zolang tot je een glad en egaal deeg hebt.
Maak er een bal van, dek deze af en laat een uur rusten in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bestuif je aanrechtblad met wat bloem en rol je deeg met de deegroller uit tot een dunne plak. Draai je deeg regelmatig om en bestuif steeds met een beetje bloem, zodat het deeg niet gaat vastplakken.
Steek vervolgens met koekvormpjes het deeg uit en leg de kaaskoekjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
Verdeel de rest van de geraspte kaas over de kaaskoekjes.
Bak de kaaskoekjes in 20 tot 25 minuten in de oven mooi goudbruin en knapperig. Laat afkoelen voordat je ze serveert.