Maal de biscuitjes fijn in de keukenmachine.
Smelt de boter in een steelpan en voeg toe.
Leg bakpapier over de bodem van een springvorm.
Verdeel het koek en boter mengsel met de bolle kant van de lepel over de bodem. Laat tot gebruik opstijven in de koelkast.
Ontvel de helft van de perziken en en verwijder de pitten. Pureer deze perziken met een staafmixer fijn.
Verwijder ook bij de overige perziken de pit. Leg 1 perzik apart voor de decoratie en snijd de overige perziken in kleine stukjes.
Doe de kwark in een mengkom en voeg het poedersuiker en 2 eetlepels van de kokos toe en meng goed door.
Klop in een andere kom de slagroom stijf.
Doe de perzik puree samen met de agar agar in een steelpan en breng aan de kook.
Zorg dat het 5 minuten goed doorkookt terwijl je blijft roeren.
Voeg de perzik puree heel langzaam toe aan het kwarkmengsel terwijl je constant blijft roeren. Doe dit niet te snel, want dan schift je kwark door de warmte van het perzik mengsel.
Spatel daarna voorzichtig de slagroom en als laatste de perzik stukjes door het kwark mengsel.
Giet het kwarkmengsel bovenop de taartbodem en maak de bovenkant glad.
Laat tenminste 3 uur in koelkast opstijven. Je zult merken dat een kwarktaart met agar agar veel sneller en bij lagere temperaturen is opgestijfd.
Decoreer de perzik kokos taart met de overgebleven in schijfjes gesneden perzik en de laatste eetlepel kokos.
Let op dat je de kwarktaart niet langer dan twee dagen bewaard. Agar agar verliest namelijk na een dag of 2 a 3 zijn werking.