Maak van de olijfolie, de chilivlokken, een flinke snuf zout en de uitgeperste knoflook een marinade.
Was de courgette en snijd de courgette in langwerpige dunne plakken van max 1 cm.
Verhit de grillpan of de grillplaat en laat alvast goed heet worden.
Bestrijk de plakken courgette royaal aan beide zijden met de marinade.
Gril de plakken courgette aan beide kanten tot ze mooi gaar zijn en de gril strepen goed zichtbaar zijn.
Maak van de overgebleven marinade, de honing en de azijn een dressing.
Rooster de walnoten in een droge koekenpan.
Verdeel de jonge bladsla over een ondiepe salade saladeschaal. Snijd de gegrilde courgette plakken over de lengte in tweeën en verdeel ook over de salade.
Besprenkel de salade met de dressing.
Brokkel de geitenkaas in kleine stukjes en verdeel over de salade.
Strooi als laatste de geroosterde walnoten over de gegrilde courgette salade en serveer.