Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kokosmakronen met chocolade
Anna Kaptein
Deze suikervrije kokosmakronen met chocolade zijn gezoet met honing en heb je super snel op tafel staan! Een heerlijk en makkelijk koekjes recept.
Nog geen beoordelingen
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
20
minuten
min
Bereidingstijd
20
minuten
min
Totale tijd
40
minuten
min
Gang
Bakken
Porties
1
bakblik vol
Ingrediënten
1x
2x
3x
200
gram
gemalen kokos
100
gram
honing
4
stuks
eieren
200
gram
pure chocolade
Instructies
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Splits de vier eieren en doe de eiwitten in een kom. (het eigeel gebruik je niet)
Klop de eiwitten samen met de honing stijf.
Schep de kokos er voorzichtig doorheen.
Verdeel het mengsel in kleine bolletjes en kneed er zachtjes ietwat langwerpige koekjes van en leg op de bakplaat.
Bak de kokosmakronen in het midden van de oven in 20 minuten goudbruin en gaar.
Laat de kokosmakronen geheel afkoelen en smelt de chocolade intussen au bain marie.
Doop de helft van de kokosmakronen in de gesmolten chocolade en laat de chocolade weer hard worden voordat je ze serveert.
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het smaakte!