Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pesto van raapsteel
Anna Kaptein
Pesto van raapsteel. Een heerlijke recept met de pittige raapstelen en een leuke variatie op de klassieke pesto. Lekker voor door de pasta of bij de borrel.
Nog geen beoordelingen
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
10
minuten
min
Totale tijd
20
minuten
min
Gang
Bijgerecht
Porties
1
potje
Ingrediënten
1x
2x
3x
100
gram
raapstelen
50
gram
pijnboompitten
hazelnoten kan ook
1
teentje
knoflook
1
handje
geraspte Parmezaanse kaas
1
scheut
olijfolie
zout en peper
Instructies
Rooster de pijnboompitten (of hazelnoten) in een droge koekenpan.
Doe de pijnboompitten, raapstelen, knoflook en Parmezaanse kaas in de keukenmachine.
Meng alles door elkaar en voeg daarna beetje bij beetje olijfolie toe tot de pesto de door jou gewenste dikte heeft bereikt.
Breng de pesto van raapsteel op smaak met zout en peper en doe het in een kommetje of een potje als je die hebt.
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het smaakte!