Ga terug
Hoe lang moet paksoi precies koken en kan je pastinaak makkelijk invriezen? Antwoord op deze vragen en nog meer handige paksoi tips!

Paksoi koken & invriezen

Anna Kaptein
Hoe lang moet paksoi precies koken en kan je pastinaak makkelijk invriezen? Antwoord op deze vragen en nog meer handige paksoi tips!
Nog geen beoordelingen
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Basis groente bereidingen

Ingrediƫnten
  

  • 1 bos paksoi
  • zout

Instructies
 

  • Vul een grote pan met water en breng het aan de kook. Voeg indien gewenst een snufje zout toe aan het water.
  • Plaats de paksoi voorzichtig in de pan met kokend water. Zorg ervoor dat de paksoi volledig ondergedompeld is.
  • Kook de paksoi gedurende 2-3 minuten, of tot het iets zachter wordt maar nog steeds knapperig blijft. Kook het niet te lang, anders kan de paksoi zijn textuur en voedingswaarde verliezen.
  • Gebruik een tang of een spatel om de paksoi voorzichtig uit het kokende water te halen en laat het uitlekken.
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het smaakte!