Verwijder de uiteinden van de sperziebonen en was ze goed.
Vul je sous vide, of de pan waarin je de sous vide stick doet, met genoeg water.
Stel de temperatuur in op 85 graden en laat het water opwarmen.
Verdeel de sperziebonen over één vacuüm- of hersluitbare diepvries zak. Probeer de sperziebonen zoveel mogelijk in één laag te houden, zodat ze gelijkmatig kunnen garen.
Voeg de sambal en de roomboter samen met ene flinke snuf zout ook toe en verdeel gelijkmatig over de zak.
Trek vervolgens alle lucht uit de zak met de vacumeermachine. Als je werkt met de hersluitbare diepvrieszakken dan laat je de open zak heel voorzichtig in het voorverwarmde water zakken. Door de druk van het water zal de meeste lucht uit de zak gaan. Als het water net tot onder de sluiting komt sluit je de zak goed af. Zorg dat de sluiting bij deze zakken altijd boven water blijft. Bij een vacuümzak hoeft dit niet.
Stel de timer in op 1 uur en 15 minuten.
Haal de sperziebonen voorzichtig uit het waterbad en vervolgens uit de zak en serveer op een schaal.
Bestrooi de pittige sperziebonen uit de sous vide met de gebakken uitjes en serveer direct.
Aan tafel!