Aan tafel bij Anna

1 oktober 2017 (Laatst bijgewerkt: 28 oktober 2017)
Aan tafel bij Anna

Na lang wikken en wegen, twijfelen en nadenken gaat het dan toch gebeuren. De naam Miss Baxel zal worden veranderd in ‘aan tafel bij Anna’.

De naam Miss Baxel is al op de middelbare school ontstaan toen ik samen met een vriendin wekelijks aardig wat uren in de keuken doorbracht. Voor mij was het daarom heel logisch deze naam weer te gaan gebruiken toen ik een jaar geleden met deze website begon. Deze naam had immers goede herinneringen voor mij en er zat een mooi verhaal achter. De afgelopen 12 maanden heb ik echter gemerkt dat de naam ook heel verwarrend werkt. Het dekte niet goed de lading en gaf verkeerde verwachtingen. Wat ik het meest te horen kreeg was dat men dacht dat ik voornamelijk lekkere taarten aan het bakken was. En niets is minder waar.

Dus, tijd voor verandering. De naam ‘aan tafel bij Anna’ is niet in één dag ontstaan. Hier zijn aardig wat dagen en nachtjes overheen gegaan. Ik wilde een naam waar ik mij fijn bij voel, die goed weergeeft wat ik doe en die lekker klinkt. En een naam die ik in de nabije toekomst ook kan gebruiken voor mijn eigen bedrijfje. ‘Aan tafel bij Anna’ dus. Wordt vervolgd.

Misschien ook interessant

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.