Samenwerking met boerderij Landzicht

boerderij landzicht

Zoals jullie weten ontvang ik wekelijks een heerlijk groentenpakket met biologische groenten uit het seizoen. Groenten waar ik meestal mijn gerechten op baseer. Ik was dan ook erg enthousiast toen Ageeth mij benaderde voor een eventuele samenwerking met boerderij Landzicht. Na een super inspirerende brainstorm sessie, die begon met koffie en eindigde met verse pizza, hebben we veel leuke ideeën bedacht. Ideeën die we de komende tijd verder gaan onderzoeken en uitwerken.

Vanaf woensdag zal ik wekelijks één groente uit het pakket uitlichten en verwerken in een gerecht. Gekookt door Miss Baxel, maar volgens het recept van Barry en Vivian. Vivian is de oudste dochter en geboren en getogen op boerderij Landzicht en Barry haar vriend.  Beiden zijn zij, zowel beroepsmatig als hobbymatig, dagelijks in de weer met potten en pannen. Vanaf begin 2014 verzorgen Barry en Vivian de recepten voor boerderij Landzicht. Hun recepten spreken mij erg aan en passen goed bij mijn eigen kookstijl. Daarom zullen er nu ook wekelijks op Miss Baxel recepten van hun terug te vinden zijn.

Benieuwd geworden naar het groentenpakket of zin om wekelijks thuis mee te koken, kijk dan eens op: http://www.groentenabonnement.nl

Over de rest van de ideeën kan ik alleen maar zeggen: wordt binnenkort vervolgd!!!

 

 

 

Misschien ook interessant

4 Reacties

 • Reageer
  Anne
  9 april 2017 at 12:47

  Wat een super gaaf idee, ik ben benieuwd!

  • Reageer
   Anna
   11 april 2017 at 10:21

   Ja vind het ook erg leuk!! Weer vol nieuwe inspiratie:)

 • Reageer
  Tobias
  9 april 2017 at 15:27

  Leuk! Klinkt goed. Ik ben heel benieuwd!

  • Reageer
   Anna
   11 april 2017 at 10:22

   Ja leuk hè! Wordt vervolgd…

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.