Red meat radijs recept: Ravioli van red meat radijs
Een fantastisch red meat radijs recept, deze ravioli van inlegede red meat radijs gevuld met geitenkaas. Geserveerd met veldsla, avocado en pijnboompitjes. Een vegetarisch voorgerecht waarmee je zeker indruk maakt.
Als je voor een etentje met vrienden of tijdens kerst op zoek bent naar een makkelijk vegetarisch voorgerecht wat super smaakvol is en er prachtig uit ziet dan moet je zeker dit red meat radijs recept maken. Deze ravioi van ingelegde red meat radijs, geitenkaas, veldsla, avocado en pijnboompitjes is echt een aanrader. De red meat radijs kan je een aantal uur tot een paar dagen van te voren al inleggen en bewaren in de koelkast. De ravioli samen met de salade maak je pas op het moment dat je wilt gaan serveren.
Red meat radijs in plakken snijden voor de ravioli
Het mooi en gelijkmatig snijden van de red meat radijs in plakken kun je het beste doen met een mandoline zoals deze of een keukenmachine zoals deze. Heb je deze niet? Zorg dan dat je mes heel scherp is zodat je echt goede dunne plakken kunt snijden. Hoe dunner de plak hoe makkelijker je er ravioli van maakt en de read meat de zoetzure smaken van de pickle over neemt. Na het in plakken snijden van de read meat radijs ga je deze inleggen volgens dit recept van ingelegde red meat radijs.
Vegetarische voorgerecht recepten
Ben je na dit red meat radijs recept van ravioli van ingelegde red meat radijs met geitenkaas, veldsla en pijnboompitten op zoek naar meer vegetarische voorgerechten? Probeer dan ook eens deze vegetarische filodeegtaartjes met pompoen en rode biet of deze vegetarische ceviche van venkel.
Benodigde keuken materialen voor dit recept met red meat
– Weckpotten (alleen als je ze langer wilt bewaren)
– Mandoline of
– Keukenmachine
– Koekenpan
– Koksmes

Red meat radijs recept: Ravioli van red meat radijs
Ingrediënten
- 2 stuks red meat radijzen
- 50 gram zachte geitenkaas
- 100 gram veldsla
- 2 stuks rijpe avocado’s
- 4 eetlepels pijnboompitten
Instructies
- Leg de red meat radijzen in volgens het recept wat je kunt vinden in bovenstaande tekst.
- Haal de plakken red meat radijs uit het vocht en laat ze even uitlekken.
- Verdeel de geitenkaas in 6 bolletjes.
- Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan.
- Pak mooie borden waar je ze op wilt serveren. Leg in het midden van elk bord een plak red meat radijs. Kies je mooiste en grootste plakken uit voor de ravioli.
- Leg daar bovenop het geitenkaas bolletje en druk het zachtjes plat.
- Leg daar overheen het tweede plakje red meat radijs en druk zachtjes aan tot een ravioli.
- Verdeel de veldsla over de borden, rondom de red meat radijs ravioli.
- Snijd de avocado in blokjes en verdeel ook rondom de ravioli.
- Bestrooi met de pijnboompitjes.
- Druppel een beetje van het inmaakvocht over de ravioli en de salade.
- Druppel ook een beetje olijfolie over de ravioli en de salade.
- Draai als laatste een beetje verse peper uit de pepermolen eroverheen.
- Serveer de ravioli van ingelegde red meat radijs.
Dit artikel bevat affiliate links. Als je op zo’n link klikt en iets koopt, krijg ik een kleine commissie. Jou kost het niets extra.

Opdieningen
minuten
Voorbereidingstijd
minuten
Kooktijd
minuten
Calorieën
kcal
Geen reacties